Logo: Vipuvoimaa EU:lta 2014—2020.
Logo: Euroopan unioni, Euroopan aluekehitysrahasto.

Kirjoittanut Pasala-Viitakangas

Syyskokous oli Huvikennäällä 29.10.

Sunnuntaina 29.10 oli kyläseuran syyskokous. Paikalla oli peräti 14 Pasalan ja Viitakankaan asioista kiinnostunutta, hyvä niin.
Yksi aikakausi tulee vuodenvaihteessa päätökseen, kun Tuula Väisänen ei enää lupautunut kyläseuran hallitusta johtamaan. Tuula ehtikin tehdä jo monta vuotta hyvää työtä kylien asioiden hyväksi. Kiitos siitä Tuulalle!
 Asta Rossi ja hallituksen vanhin Taisto Jauhiainen luovuttaa Tuulalle kiitoksena tekemästään työstä lahjaksi mm. Viitasaarikorun.
Vaikka toiminta on aktiivista, niin ongelmaksi meillä ja monessa muussa yhdistyksessä on saada puheenjohtajaa hallituksiin. Koska olimme ”pattitilanteessa”, niin suostuin olemaan pj. vuoden 2024 ajan.
Pyyntöjä tehtävään on ollut aiemminkin, mutta olen ajatellut että paras olisi jos tehtävässä olisi näiden kylien joku vakituinen asukas.
Tiedetään kyliä, joissa on toiminta laitettu kaikilta osin määräajaksi tauolle, kun tomijat puuttuu.
Vetoankin kylien nuorempaan väkeen, että tulette mukaan toimintaan ja otatte ohjat omiin käsiinne, sekä määritätte suunnan mitä toiminnalta haluatte.
Tuleva vuosi mennään vanhalla kaavalla. Laskiaistapahtuman, Juhannuksen kokkojuhlan ja Heinäkuun kalakeittoillan merkeissä.
Vuosi ”vaikka aidan vitaksena”
Kuva 30.10 ja teksti.
Urpo Minkkinen
Siirry takaisin sivun alkuun